Airconditioning

Oosterhoff Poolen uw specialist in airconditioning

Bij Oosterhoff Poolen begrijpen wij dat niets vervelender is dan dat de temperatuur en de vochtigheid van uw woning of bedrijfspand niet goed gereguleerd is. De zon, de steeds verbeterde isolatie, het toepassen van meer glas en een beperkte ventilatie zorgen voor meer warmte voor uw woning of bedrijfspand. Maar ook mensen, computers, printers, lampen en machines die in woningen en bedrijfspanden veelvuldig voorkomen helpen daarin mee. 

Daarom biedt Oosterhoff Poolen kwaliteits airconditioning aan wat uw woonsituatie weer prettig maakt, u werkomgeving weer efficiënt en uw slaapomgeving weer comfortabel. 

Bij Oosterhoff Poolen kiezen wij voor kwaliteits airconditioning:

Deze brengt de temperatuur en de luchtvochtigheid naar de ideale situatie. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 40%. Airconditioning wordt dus niet alleen toegepast om te koelen, maar ook om de lucht te ontvochtigen. Doordat deze airconditioning is uitgevoerd met een warmtepomp is het ook in staat om uw woning of bedrijfspand te verwarmen. 

Airconditioning creëert de meest ideale atmosfeer, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast. Zo biedt kwaliteits airconditioning u ook kwaliteit voor uw leef-, werk-, en slaapomgeving. 

Wilt u de verschillende mogelijkheden voor airconditioning gelijk weten? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 
0341 - 43 14 33. 
Airconditioning

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433