Badkamer / sanitair

Oosterhoff Poolen uw badkamer en sanitair specialist ‘van idee tot installatie’

Wie van de luxe van baden en douchen wil genieten doet er goed aan om op tijd advies in te winnen bij Oosterhoff Poolen. Want naast het gebruikelijke installatie werk staan wij met een vakkundig team klaar om u te adviseren, uw badkamer en toilet op maat te ontwerpen en dat allemaal binnen uw gestelde budget. 

Oosterhoff Poolen brengt, gericht op al uw wensen, een offerte uit voor uw toilet, badkamer of sanitair. Samen kiezen we voor de perfecte materialen en wij zorgen met onze ruime ervaring voor de beste oplossingen. 

Door nauwe samenwerking met diverse fabrikanten bieden wij een ruime keuze in assortiment aan volgens de nieuwste trends. Door de moderne showrooms hebt u de mogelijkheid om het sanitair ook in de gewenste situatie te bekijken. 

Oosterhoff Poolen biedt u het volgende:

  • Leveren van sanitair en materialen: U zorgt zelf voor de installatie.
  • Leveren van sanitair en materialen: Wij verzorgen voor u de installatie.
  • Wij verzorgen alles: doen het sloopwerk, het installatiewerk, brengen de tegels, het plafond en de verlichting aan en zorgen voor een goede ventilatie, het plaatsen en monteren het sanitair.
  • Ook voor het vernieuwen van de mengkraan of toiletzitting kunt u bij Oosterhoff Poolen terecht.
Wilt u de mogelijkheden voor uw badkamer of sanitair gelijk weten? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 
0341 - 43 14 33. 
Badkamer / sanitair

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433