Dakwerk

Oosterhoff Poolen uw specialist in dak, zink en koperwerk

In Nederland hebben we met wisselende weersomstandigheden te maken. In alle omstandigheden moet de bedekking op het dak bescherming bieden. Vakkundig voorziet Oosterhoff Poolen uw woning, garage, kantoorpand of bedrijfshal van een waterdicht dak bij nieuwbouw, renovatie of reparatie.

Oosterhoff Poolen biedt u de volgende mogelijkheden 


Sedumdaken:

Een Sedumdak is een dak waar Sedum (een soort vetplant) overheen groeit. Die Sedum plantjes zijn zo sterk dat ze tegen langdurige droogte en warmte kunnen maar ook tegen regenwater. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt ook op het dak van uw woning, garage, kantoorpand of bedrijfshal. Het Sedum wordt samen met bijvoorbeeld substraat, grond of een drainagemat op uw dak gelegd 
Waarom een Sedumdak?Een Sedumdak verfraait het uiterlijk van uw pand. Een Sedumdak is altijd begroeid en biedt volop mogelijkheden om steeds weer wat anders te laten zien. Tevens verhoogt het de levensduur van uw dakbedekking en gaat veel langer mee dan gewone dakdekkingen. 
De voordelen van een Sedumdak:

Betere warmte & geluidsisolatie: Het effect van het zonlicht en de regen wordt weggenomen en de temperatuurschommeling van het dak verkleint. Daarnaast heeft het een geluidsdempende werking van geluiden buitenaf maar ook van geluiden als zoals hagel en regen.
Gezondheid & milieu verbeteren: Rondvliegende stofdeeltjes worden opgevangen en door de productie van zuurstof wordt de lucht gezuiverd. Het is ook milieuvriendelijk doordat de planten het water absorberen zodat er minder water in het riool komt en onnodig wordt gezuiverd. Bovendien is het algemeen bekend dat groen rustgevend en stressverlagend werkt.
Biodiversiteit & Leefomgeving nemen toe: Een Sedumdak compenseert het gebrek aan groen, ziet er mooi uit (bloemetjes, geuren en kleuren) en verbetert de biodiversiteit, een Sedumdak kan bijdragen tot de verhoging van de verscheidenheid aan plant- en diersoorten.

Bitumendaken:Hierbij wordt een platdak bedekt met app en sbs brandrollen, die door middel van de brandtechniek worden aangebracht. 

 
Kunststof dakbedekking:Hierbij wordt een plat dak voorzien van een kunststof laag die door föhntechniek wordt aangebracht. Omdat het veel langer mee gaat dan bitumen dakbedekking. 

 
Zinken en koperen goten:Ook kunt u bij Oosterhoff Poolen terecht voor het renoveren van bestaande of het aanleggen van nieuwe zinken en koperen goten. Bij een schuin dak kan gekozen worden voor een koperen of zinken dakbedekking als roeven of felsdak. Uit zink en koper vervaardigen wij o.a. speciale vormen dakbedekking, goten en afvoeren. 
Isolatie:Onder alle soorten dakbedekkingen brengen wij de juiste isolatieplaten aan. 

Wilt u advies over de vele mogelijkheden voor dakbedekkingen? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 
0341 - 43 14 33. 
Dakwerk

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433