Evo Home

Slimme zoneregeling voor verwarmingsystemen

Evohome betekent dat u altijd de controle hebt over uw verwarmingsysteem - waar u ook bent. 
Het centrale punt is het evohome bedienpaneel, waarmee u eenvoudig de temperatuur programmeert en bepaalt in elke kamer van uw huis - vanaf iedere plek in uw huis.
Evohome werkt in uw gehele huis, zodat u zoveel radiatoren of zones kunt toevoegen als u nodig heeft.

Dankzij de modulaire opbouw verdeelt u meteen uw hele huis in comfort zones of voegt u later zones toe.
Bovendien is het geschikt voor bijna elk huis, hoe oud ook. Dus of u nu vloerverwarming heeft of radiatoren, cv-toestel of stadsverwarming: Evohome kan eenvoudig worden toegepast. En omdat evohome draadloos werkt, is voor de installatie geen hak- en breekwerk nodig. 
  • Meer comfort - u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke kamer in uw huis, en dat allemaal vanuit uw comfortabele stoel.
  • Meer controle - vergeet vroeger, toen u nog thuis moest zijn om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone.
  • Minder energie - als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Mocht u van een dienst gebruik willen maken, die u niet in deze opsomming aantreft dan is de kans groot dat wij u toch wel degelijk van dienst kunnen zijn. Laat het ons weten. 

Wilt u kennis maken met de evohome? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 
0341 - 43 14 33. 
Evo Home

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433