Verstoppingen oplossen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en vernieuwen van rioleringsstelsels. Voor elk type vervuiling van het rioolstelsel hebben wij een oplossing. Door eerst het probleem deskundig vast te stellen, vervolgens gebruik te maken van de meest geavanceerde en innovatieve technieken is Oosterhoff Poolen in staat een betrouwbare en snelle service te bieden op milieuvriendelijke wijze. Onze vakkennis en ons materiaal zorgen ervoor dat elke verstopping verholpen wordt. 

Oosterhoff Poolen staat 24 uur per dag voor u klaar! 

Rioolverstopping opsporen zonder te graven

Wanneer het onduidelijk is hoe de rioolverstopping is ontstaan, wordt van geavanceerde camera’s en / of rookdetectoren gebruik gemaakt. Met de camera’s zijn wij in staat duidelijke beelden van het rioolstelsel vast te leggen. De rookdetectoren brengen rook in het rioolstelsel om de locatie van het probleem te achterhalen. Gegarandeerd dat onze medewerkers zonder te graven elke rioolverstopping weten op te sporen!
 

Riool ontstoppen met hogedruk- en verenmachines

Bij rioolontstopping maken wij gebruik van de meest moderne apparatuur. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde apparaten, zodat ze direct aan de slag kunnen. Met een hogedrukmachine en / of verenmachines kan het riool op opstand snel, netjes en meestal zonder hak- en breekwerk worden gereinigd. U hebt tijdens het riool ontstoppen geen overlast van de werkzaamheden! Deskundig ontstoppingsbedrijf met oplossing voor elk probleem

Oosterhoff Poolen Installatietechniek is een ervaren en deskundig ontstoppingsbedrijf. Het inspecteren, ontstoppen en repareren van riolen is ons dagelijks werk. Of u nu problemen hebt met de keukenafvoer of met de afvoer in uw badkamer, wij hebben voor elk probleem in het rioolstelsel een oplossing!Van afvoer tot WC

We ontstoppen allerlei soorten leidingen en lossen uw verstopping vakkundig op. Enkele veel voorkomende verstoppingen die wij onstoppen:

  • Vaatwasser afvoer
  • Riool en WC
  • Wasmachine afvoer
  • Gootsteen ontstoppen
  • Keuken afvoer
  • En ander rioleringen of afvoeren

Rioolservice Oosterhoff en Poolen InstallatietechniekRiolering ontstoppen laat u door Oosterhoff Poolen Installatietechniek uitvoeren. Bij ons bent u verzekerd van snelle reinigingsservice! Bel 0341 - 43 14 33. Nu bellen = direct riool ontstoppen!

Verstoppingen oplossen
  • Snelle service
  • Jarenlange ervaring
  • Een all-round team die u met elk probleem kan helpen

Neem contact op

Heeft u een probleem met het leidingwerk of wilt u het laten controleren. U kunt ook bellen met: 0341 - 431 433