Verwarming

Oosterhoff Poolen uw verwarming specialist


Een behaaglijke temperatuur is een belangrijke levensbehoefte. Een CV ketel installeren, een convectorput plaatsen of een vloerverwarming leggen? Oosterhoff Poolen verzorgt het graag voor u.

CV ketel Service:

Hoewel een goede ketel minimaal 12 tot 15 jaar meegaat, kan er een moment komen dat uw CV ketel niet goed meer functioneert. Ook kan de technologische vernieuwing, vanuit het oogpunt van kostenbesparing, vervanging aantrekkelijk maken. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige ketels met een lange levensduur. Oosterhoff Poolen is sinds jaar en dag ATAG dealer. Graag adviseren wij u geheel vrijblijvend. 
  • Binnen 24 uur installeren wij een nieuwe CV ketel
  • Vrijblijvend prijsopgave vooraf
  • Jaarlijks onderhoud

Oosterhoff Poolen biedt u verschillende mogelijkheden:

  • CV ketel: U kunt kiezen voor een installatie waarbij een CV ketel alleen voor de verwarming dient en een geiser of een boiler voor de warmwater voorziening.
  • Combiketel: U kunt kiezen voor een combiketel die uw woning zowel verwarmt, als van warm water voorziet. U bespaart hiermee ruimte en energie.
  • Convectorput: U kunt kiezen voor een convectorput in woningen met een schuifpui of een design/decor radiator indien het glas tot aan de vloer doorloopt.
  • Vloerverwarming: U kunt kiezen voor vloerverwarming die voor een prettige en gelijkmatige verdeling van warmte zorgt. Deze manier van verwarmen wordt steeds meer toegepast.
  • Radiatoren: U kunt kiezen uit mooie gladde paneelradiatoren of design en decorradiatoren.
  • Comfort regeling: Het innovatieve zoneregelsysteem evohome maakt temperatuurregeling per ruimte mogelijk.
Ook verzorgen wij graag het jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel, boiler, geisers en gaskachels. Wij hebben hiervoor speciale onderhoudsmogelijkheden.

Wilt u de verwarmingsmogelijkheden voor uw huis of bedrijf gelijk weten? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 
0341 - 43 14 33. 

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433