Onderhoudscontract

Als u er zeker van wilt zijn dat uw verwarming goed werkt, dan is het verstandig om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien is het beter voor de levensduur van de ketel en werkt jaarlijks onderhoud energiesparend en is milieuvriendelijker. 
Tijdens het onderhoud kunnen kleine defecten opgespoord worden, zodat deze gemakkelijk verholpen kunnen worden. Het beste is om 1x per jaar uw CV helemaal te laten inspecteren. Zo bent u er zeker van dat u niet in kou komt te zitten. 

Bij Oosterhoff Poolen hebt u de keuze uit de volgende onderhoudmogelijkheden: 

Comfort Brons
Jaarlijks onderhoud, bij storingen wordt arbeid en de onderdelen bij u in rekening gebracht.

Comfort Zilver 
Jaarlijks onderhoud, bij storingen worden de onderdelen bij u in rekening gebracht.

Afhankelijk van het merk CV ketel wordt de prijs berekend. U wordt ieder jaar automatisch door ons gebeld om het onderhoud aan uw CV ketel uit te laten voeren. Voordat u een contract afsluit, zullen wij, in overleg met u, eerst een saneringsbeurt uitvoeren aan de CV ketel. 

U wilt de onderhoudsmogelijkheden van uw CV Ketel gelijk weten? Neem dan contact op via info@oosterhoffpoolen.nl of via het contactformulier (niet voor spoedreparaties) of telefonisch 0341 - 43 14 33. 

Wilt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct met ons op 0341 - 43 14 33.
Onderhoudscontract
  • Snelle service
  • Jarenlange ervaring
  • Een all-round team die u met elk probleem kan helpen

Neem contact op

Heeft u een probleem met het leidingwerk of wilt u het laten controleren. U kunt ook bellen met: 0341 - 431 433