Zonlicht Energie

Oosterhoff Poolen uw specialist in het opwekken van duurzame energie

Duurzame energie helpt klimaatverandering tegen te gaan en voorkomt dat energie 'op' raakt. De bekendste duurzame energiebronnen zijn windkracht, waterkracht en zonlicht. 

Oosterhoff Poolen vindt het belangrijk zich te focussen op een duurzame wereld. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmte- en luchtwarmtepompen. Want door gebruik te maken van duurzame materialen is het bijdragen aan een beter milieu ineens een stuk makkelijker.

Hoe werkt het opwekken van zonne-energie?

De zon is een krachtige bron van gratis energie. Oosterhoff Poolen biedt diverse innovatieve oplossingen voor zowel de professionele als particuliere markt om optimaal van deze energie te profiteren. Zo werken we nauw samen met aannemers, architecten, projectontwikkelaars en voorzien we o.a. recreatieterreinen, particuliere woningen en bedrijfspanden met de nieuwste zonnepanelen en zonneboilers. Er zijn verschillende mogelijkheden: 
  • Een zonneboiler en zwarte zonnecollectoren zorgen voor het verwarmen van water voor uw (professionele) keuken, badkamer en toiletgebouwen.
  • Een zonnegas combitoestel verwarmt naast kraanwater ook uw woning, bedrijfspand of recreatiewoningen.
  • Blauwe zonnepanelen zorgen voor het opwekken van stroom.

De voordelen van zonnepanelen en zonneboilers:

  • U bespaart fors op uw energierekening.
  • U draagt bij aan een beter milieu.
Zonlicht Energie

Neem contact op

Wilt u gebruikt maken van de 24-uurs storingsdienst bel dan direct
met ons op: 0341 - 431 433