Luchtkanalen reinigen

Het reinigen van uw luchtkanalen is belangrijk. Om uw ventilatie te optimaliseren adviseert Oosterhoff Poolen om regelmatig uw luchtkanalen te reinigen. Oosterhoff Poolen is expert op het gebied van het reinigen van luchtkanalen. Door uw luchtkanalen te laten reinigen creëert u een gezonde leefomgeving.

Daarom uw luchtkanalen reinigen

Vervuilde luchtkanalen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het kan gezondheidsklachten als hoesten of astma verergeren. Bovendien hebben vervuilde luchtkanalen effect op de werking van uw ventilatiesysteem. De zuigkracht vermindert en verkort de levensduur van uw systeem. Het is daarom belangrijk om uw luchtkanalen goed te onderhouden en regelmatig te reinigen.

Zo gaan wij te werk

Onze vakmensen reinigen en controleren uw luchtkanalen met de grootste zorg en nauwkeurigheid. In een persoonlijk gesprek geven wij u advies over de reiniging van uw luchtkanalen. Wij reinigen niet alleen uw luchtkanalen maar ook het ventilatieunit en de ventielen. Na afloop ontvangt u een meetrapport met de luchthoeveelheden en stellen wij uw ventilatie af waar nodig. Wij zijn actief in de regio's rondom Harderwijk, Ermelo en Putten. 

Doe de check

Wilt u weten of uw luchtkanalen gereinigd moeten worden? Doe hier gratis de online check. U ontvangt binnen enkele minuten een gratis en vrijblijvend advies in uw mailbox.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over het reinigen van uw luchtkanalen? Bel ons op 0341 – 783 736 of stuur een mail naar info@oosterhoffpoolen.nl. Plan uw afspraak eenvoudig online. Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. 

Meer informatie? Wij bellen u!

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op voor meer informatie en de mogelijkheden.
In geval van spoed 24 uur / 7 dagen bereikbaar
0341 - 431 433