​Mechanische ventilatie reinigen

Een vervuilde mechanische ventilatie kan schadelijk zijn voor uw gezondheid, zeker als u vaak binnen zit. Het reinigen van uw mechanische ventilatie draagt bij aan uw gezondheid en vermindert klachten zoals astma of hoesten. Wij reinigen uw mechanische ventilatie zodat u in een schone leefomgeving uw tijd doorbrengt.

Waarom uw mechanische ventilatie reinigen?

Een vervuilde mechanische ventilatie verkort de levensduur van uw ventilatiesysteem. Door de stofophoping maakt de mechanische ventilatie ook steeds meer geluid en wordt de zuigkracht met 50% verminderd. Uw mechanische ventilatie reinigen zorgt voor een fijnere woonervaring. Een schoon ventilatiesysteem:
  • bevordert uw gezondheid en vermindert klachten
  • gaat langer mee dan een vervuilde mechanische ventilatie
  • is stiller door schone kanalen en filters
  • behoudt zijn normale zuigkracht
De vakmensen van Oosterhoff Poolen controleren en reinigen uw mechanische ventilatie met grote zorg en nauwkeurigheid.

Werkwijze bij het reinigen van uw mechanische ventilatie

Oosterhoff Poolen geeft u advies over het gebruik en de reiniging van uw mechanische ventilatie. Dit doen wij met een persoonlijk gesprek: wij maken graag kennis met u. Vervolgens gaat Oosterhoff Poolen met de complete reiniging van uw mechanische ventilatie aan de slag. Wij reinigen:
  • uw ventilatieunit
  • uw ventielen
  • uw ventilatiekanalen.
Tot slot zorgen wij voor de juiste meet-instellingen. Oosterhoff Poolen meet uw luchthoeveelheden en stelt uw mechanische ventilatie af waar nodig. U ontvangt van ons een meet rapport zodat u weet wat er speelt.

Mechanische ventilatie reinigen voor V.v.E.'s

Oosterhoff Poolen is ook in staat om de mechanische ventilatie te reinigen voor V.v.E.'s. Wij reinigen de mechanische ventilatie en, indien gewenst, verzorgen periodiek onderhoud voor appartementen en wooncomplexen. Een gereinigde mechanische ventilatie draagt bij aan een prettige ervaring voor uw bewoners. U creëert een schone leefomgeving met optimaal woongenot.

Maak een afspraak of doe de check

Wilt u een afspraak maken met Oosterhoff Poolen om uw mechanische ventilatie te reinigen? Een afspraak maken doet u makkelijk via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een advies ontvangen over de mechanische ventilatie in uw woning? Doe de check en ontvang direct een advies! 
 
Maak een afspraak

Meer informatie? Wij bellen u!

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op voor meer informatie en de mogelijkheden.
In geval van spoed 24 uur / 7 dagen bereikbaar
0341 - 431 433