Mechanische ventilatie schoonmaken

Een vervuilde mechanische ventilatie kan schadelijk zijn voor uw gezondheid, zeker als u vaak binnen zit. Door regelmatig uw mechanische ventilatie schoon te maken houdt u blijvend schone lucht. Onze vakmensen maken uw mechanische ventilatie met de grootste zorg schoon. Zo creëren wij een schone leefomgeving voor u.

Waarom uw mechanische ventilatie schoonmaken?

Het is belangrijk om uw mechanische ventilatie regelmatig schoon te maken. Een vervuild ventilatiesysteem is namelijk slecht voor uw gezondheid en kan klachten zoals astma of hoesten verergeren. Een vervuild systeem verkort de levensduur van uw systeem en vermindert de zuigkracht. Tevens maakt een vervuilde ventilatie meer geluid door stofophoping. Het regelmatig schoonmaken van uw mechanische ventilatie voorkomt dit.

Onze werkwijze

Onze vakmensen maken uw mechanische ventilatie met de grootste nauwkeurigheid schoon. In een persoonlijk adviesgesprek geven wij u uitleg over het gebruik en het schoonmaken van uw mechanische ventilatie. Bij het schoonmaken van uw mechanische ventilatie maken wij de ventilatieunit, ventielen en ventilatiekanalen schoon. U ontvangt een meetrapport met de luchthoeveelheden van uw ventilatie. Wij laten uw woning netjes achter. Wij zijn actief in de regio's rondom Harderwijk, Ermelo en Putten. 

Benieuwd of uw mechanische ventilatie schoongemaakt moet worden?

Met de gratis online ventilatie check ontvangt u direct een vrijblijvend advies in uw mailbox of uw mechanische ventilatie schoongemaakt moet worden. Doe hier de gratis de online check.

Mechanische ventilatiereiniging voor V.v.E.’s

Wij maken ook mechanische ventilatiesystemen schoon voor  appartementen- en wooncomplexen. Schone ventilatiesystemen dragen bij aan een gezond leefklimaat. Als V.v.E. zorgt u zo voor een gezonde leefomgeving voor uw bewoners.

Plan een afspraak

Maak eenvoudig online een afspraak om uw mechanische ventilatie schoon te laten maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Bel ons op 0341 – 783 736 of stuur een e-mail naar info@oosterhoffpoolen.nl.
 

Meer informatie? Wij bellen u!

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op voor meer informatie en de mogelijkheden.
In geval van spoed 24 uur / 7 dagen bereikbaar
0341 - 431 433