Onderhoudscontract cv-ketel

Cv ketel onderhoud is noodzakelijk. Het onderhouden van uw cv-ketel is voor deze storingsgevoelige apparaten erg belangrijk. Evenals een APK bij auto’s is een jaarlijks onderhoud aan een cv-ketel geen overbodige luxe. U hebt hier veel profijt van. Een goed onderhouden cv ketel heeft een lange levensduur, lage stookkosten, minder kans op storingen en is veilig. Wij van Oosterhoff Poolen Installatietechniek komen graag bij u langs voor het onderhoud aan uw ketel!

Energiezuinige en milieuvriendelijke cv-ketel

Oosterhoff Poolen Installatietechniek is een ervaren en erkend onderhoudsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van cv-ketels. Onze monteurs inspecteren uw cv-ketel nauwkeurig, maken de ketel schoon en indien nodig stellen ze deze goed af. Een schone en goed afgestelde cv-ketel is energiebesparend, milieuvriendelijk én veilig!

CV ketel onderhoud zorgt voor behoud veilige leefomgeving

Slecht onderhouden CV ketels kunnen voor een onveilige leefomgeving zorgen. In de ketel zitten gevaarlijke gassen, die explosies kunnen veroorzaken en schadelijk voor de gezondheid zijn. Jaarlijks overlijden er mensen door koolmonoxidevergiftiging. De meeste ongelukken met CV ketels kunnen door middel van periodiek onderhoud worden voorkomen. Waarom zou u zich door uw CV ketel onaangenaam laten verrassen?

Jaarlijks onderhoud cv-ketel

Om problemen met uw cv-ketel te voorkomen, raden wij u aan een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Met een onderhoudscontract voor de cv-ketel weet u zeker dat de ketel jaarlijks wordt onderhouden. Wij bellen u ieder jaar in dezelfde maand om een afspraak te maken. U hoeft hier zelf niet om te denken!

Voordelen cv-ketel onderhoudscontract

  • langere levensduur van de cv-ketel
  • minder kans op storingen
  • goede afstelling
  • lagere stookkosten
  • plezierig en veilig wooncomfort
  • snelle hulp bij problemen

 

CV Ketel onderhoudscontracten

Brons comform pakket
Jaarlijks onderhoud, bij storingen wordt arbeid en de onderdelen bij u in rekening gebracht.
 

Zilver comform pakket
Jaarlijks onderhoud, bij storingen worden alleen de onderdelen bij u in rekening gebracht.

Meer informatie? Wij bellen u!

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op voor meer informatie en de mogelijkheden.
In geval van spoed 24 uur / 7 dagen bereikbaar
0341 - 431 433