Ventilatiekanalen reinigen

Voor een goede werking van uw ventilatiesysteem is het belangrijk om de ventilatiekanalen regelmatig te reinigen. De vakmensen van Oosterhoff Poolen reinigen uw ventilatiekanalen met de grootste deskundigheid. Wij zijn specialist in het reinigen van ventilatiekanalen. Wij zijn actief in de regio's rondom Harderwijk, Ermelo en Putten. 

Uw ventilatiekanalen reinigen

Door regelmatig uw ventilatiekanalen te reinigen creëert u een gezonde leef- en woonomgeving. Zo houdt u blijvend schone en gezonde lucht in uw woning. Het reinigen van de ventilatiekanalen verbetert tevens de werking van uw ventilatiesysteem. De zuigkracht verbetert en uw ventilatiesysteem gaat langer mee. Schone ventilatiekanalen maken tevens minder geluid doordat stofophoping wordt verwijderd.

Hoe reinigen wij uw ventilatiekanalen?

Wij reinigen uw ventilatiekanalen met zorg en nauwkeurigheid. Bij de reiniging van uw ventilatiekanalen in uw woning gaan wij als volgt te werk: 
  • In een persoonlijk gesprek geven wij u advies over het gebruik en de werking van uw ventilatie.
  • Wij reinigen uw kanalen, ventilatieunit en ventielen.
  • U ontvangt een meetrapport met de luchthoeveelheden.
  • Wij laten uw woning netjes achter.

Doe de check

Wilt u weten of uw ventilatiekanalen gereinigd moeten worden? Wij hebben een gratis online ventilatie check. Doe hier de check en u wij mailen u direct een vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw ventilatiekanalen te laten reinigen? Bel ons op 0341 – 783 736 of stuur een e-mail naar info@oosterhoffpoolen.nl. U kunt ook uw afspraak eenvoudig online plannen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. 

Meer informatie? Wij bellen u!

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op voor meer informatie en de mogelijkheden.
In geval van spoed 24 uur / 7 dagen bereikbaar
0341 - 431 433