• Eén vast aanspreekpunt
  • Storing? Vandaag geholpen
  • 24/7 bereikbaar

Als allround installatiebedrijf is Oosterhoff Poolen dé expert voor al uw installaties op, in en om het huis of uw gebouw. Van de nok tot in de kruipruimte: één vertrouwd adres, voor al uw installatiewerkzaamheden. Handig toch?

Duurzaam

In alle opzichten

We zijn graag duurzaam bezig. Met onze energiezuinige, milieuvriendelijke en toekomstbestendige installatie-oplossingen in letterlijke zin, maar ook figuurlijk. Gaat u met ons in zee, dan investeren we graag in een duurzame relatie. Als uw partner op het gebied van loodgieters- en installatiewerk.

Ons geheim? Slimme installatie-oplossingen, de juiste aandacht, echte vakmensen en het beste gereedschap. Samen met Oosterhoff Poolen zet u net dat stapje harder. Krijgt u nét even wat meer. Altijd.

Betrokken

Samen kom je verder

We kijken graag verder dan onze neus lang is. Dat is nu eenmaal ons vak, de aard van het beestje. Naast een duurzame(re) leefomgeving investeren we graag in goed werkgeverschap en hechte relaties. Met ons personeel, onze klanten én onze omgeving.

Aan die bewuste manier van bedrijfsvoering, mag een stukje maatschappelijke betrokkenheid natuurlijk niet ontbreken. Daarom zetten wij ons graag in voor lokale projecten en initiatieven die in positieve zin bijdragen aan onze samenleving.

Kleine indruk

van onze dag

Waarom zoveel vertellen als beeld net zoveel kan zeggen. We hebben een bedrijfsfilm laten maken waarin we een indruk geven van hoe we werken. Klik op de film en laat je meenemen in onze dagelijkse werkdag. Geniet ervan.